#Etstærkerejeg bootcamp for mødre

Powermums online fællesskab er der, hvor vi løfter hinanden, griner sammen, bander sammen, alt imens vi udfører effektiv efterfødselstræning til at styrke kroppen efter en fødsel.

Jeg ved, hvor svært og krævende det kan være som nybagt mor

at finde tiden og overskuet til at gøre noget godt for en selv. Hvor svært det kan være at komme ned i det lokale fitnesscenter, og få den ekstra energi og overskud som træningen kan give dig. 

Du er vågen ca. hver anden time i løbet af natten i flere måneder.
Det påvirker i den grad dit overskud og energi, både til dit barn, dig selv og din partner.  Du har måske ikke været i bad i flere dage, og tanken om at pakke pusletakse, træningstaske, lift, autostol osv får at komme til træning, virker pludseligt meget uoverskueligt. 

Derfor tilbyder jeg dig online træning, så du kan føle dig tilpas i din krop

Jeg har skabt PowerMums online fællesskab, så du kan få en optimal efterfødselstræning, lige præcis når det passer dig, og dit barn. Du behøver ikke at møde op i fancy træningstøj du alligevel ikke føler dig tilpas i. Du kan træne derhjemme med morgenhår og gylp på tøjet, alt imens du får en stærk krop og mere energi til at klare hverdagen. 

Du har båret på dit barn i 9 måneder. Du har klaret det absolut mest ekstreme man kan udsætte kroppen for – nemlig en fødsel. Du har i den grad fortjent at føle dig tilpas i din krop!

Jeg kan garantere dig, at du vil mærke den fede og positive energi fra alle de andre Powermums, så kom og bliv en del af fællesskabebet

LIVE træning på facebook 2 x ugentlig

+ 10 MIN BONUS TRÆNING HVER FREDAG

Hvis du er klar til at blive stærk, få mere energi og få dit overskud tilbage, så giver jeg dig Powermums online fællesskab, hvor du får:

240 min. Styrketræning hver måned

Stress & tankemylder

Vanebrydning

Træning der er tilpasset til den nybagte mor

Ugentlig kost og træningstips

Online fællesskab med andre mødre

Bækkenbunds trænings videoer på flere niveauer

Adgang til et online øvelsesbibliotek

Hvordan foregår Live træning?

Det betyder, at vi mødes online hver mandag og onsdag kl. 10:00 på den lukkede Facebook gruppe ”Powermums online fællesskab.”

Her går jeg LIVE fra min stue og udføre alle træningerne sammen med jer. Vi træner med elastik, hvor jeg guider dig igennem alle øvelserne.

Alle træninger er tilgængelige på Facebook siden i to uger. Det giver dig muligheden for, at du frit kan træne, når det passer dig og dit barn.

Bootcamp tilmelding

luk navigation

Tilbud!

til de første 100 tilmeldte!

Spar 50% den første md.

Gratis træningsprogram

Gratis træningselastik

powermum logo header

Vær med til at skabe Danmarks største mødregruppe!